Ατομικές Συνεδρίες

Χρειάζομαι βοήθεια. Η ζωή μου είναι γεμάτη δυσκολίες. Οι άλλοι δεν με καταλαβαίνουν. Συχνά με υποτιμούν. Καμιά φορά με ειρωνεύονται. Στην δουλειά νιώθω πολύ άγχος. Χρειάζεται συνέχεια να αποδεικνύω την αξία μου. Οι γονείς μου με πιέζουν και δεν με αποδέχονται. Στις ερωτικές σχέσεις μάλλον είμαι άτυχος/η. Δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ τους άλλους και σπάνια νιώθω καλά με τον εαυτό μου.

Αυτές είναι κάποιες φράσεις που μου λένε συχνά οι άνθρωποι που πρωτοέρχονται. Είναι άνθρωποι που θα ήθελαν τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Γιατί δυσκολεύονται τόσο να στηρίξουν τις επιλογές τους και να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους;

Στις ατομικές συνεδρίες βοηθάω τον άνθρωπο να συνδεθεί με τον εαυτό του. Να φροντίσει τα δυσκολεμένα κομμάτια του, να συμπονέσει τον εαυτό του, να διαχειριστεί το άγχος, το θυμό, τη θλίψη του. Να ενισχύσει τα θετικά του στοιχεία, να καταλάβει τις ικανότητές του και να αναρωτηθεί για τις πεποιθήσεις που έχει δεχτεί για τον ίδιο. Τι είναι πραγματικά αλήθεια από αυτά που πιστεύει για τον εαυτό του;

Κατά την διαδρομή μας, ο θεραπευόμενος/η σταδιακά συνειδητοποιεί και επεξεργάζεται τα εσωτερικά του εμπόδια ώστε να οδηγήσει τη ζωή του στην κατεύθυνση που θέλει. Στόχος είναι να αποκτήσει σεβασμό και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, να εκφράζει τα θέλω του, να είναι ο εαυτός του και να δημιουργεί ουσιαστικές σχέσεις.

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.