Η  Κατερίνα Καλλιακούδη οργάνωσε στο χώρο του γραφείου της ομάδες ζευγαριών που στόχος  ήταν να ενδυναμώσουν τη μεταξύ τους σχέση.

BΙΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ (Οκτώβριος 2018 - Ιούνιος 2019)

Η  Κατερίνα Καλλιακούδη οργάνωσε στο χώρο του γραφείου της ομάδες ζευγαριών που στόχος  ήταν να ενδυναμώσουν τη μεταξύ τους σχέση.

Τα ζευγάρια μίλησαν για τις δυσκολίες, τα παράπονα, τις προσδοκίες τους. Εξέφρασαν συναισθήματα, συγκινήθηκαν και κατανόησαν βαθύτερα τον εαυτό τους και τον/την σύντροφό τους.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο ενδυνάμωσης σχέσεων τα μέλη των ομάδων αποτύπωσαν τις αλλαγές που θα τους συντοφεύσουν στο ταξίδ της επικοινωνίας, της χαράς και της αγάπης. 

BIΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ

Στις 16/2/2019 και στις 30/3/2019 οργανώθηκαν δυο εργαστήρια για γονείς και παιδιά μαζί. Πραγματοποιήθηκαν στο χώρο των εκδόσεων Μεταίχμιο. Αφετηρία μας ήταν το βιβλίο του Βασίλη Αλεξάκη, Γιατί κλαίς; (εκδ. Μεταίχμιο 2019).

Με την καθοδήγηση της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας Κατερίνας Καλλιακούδη οι γονείς

Συνέχεια ανάγνωσης

WORKSHOP ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΦΗΦΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ( Νοέμβριος-Ιούλιος 2019)

H ομάδα του teenup, μέλος της οποίας είναι η ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καλλιακούδη οργάνωσε βιωματικά workshop που άλλα αφορούσαν γονείς και άλλα εφήβους. Είχαν μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή. Τα θέματά μας αφορούσαν την αυτοπεποίθηση, την ψυχολογική ενδυνάμωση, τις σχέσεις γονέων- παιδιών/εφήβων, τον τρόπο που δημιουργούμε σχέσεις.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Στις 31/3/2019, στις 7/4/2019, στις 5/5/2019 και στις 12/5/2019 το Βιωματικό Παιχνίδι Συναισθημάτων φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Ηρακλειδών. Η ψυχολόγος Κατερίνα Καλλιακούδη με μια ομάδα παιδιών ηλικίας 5-8 ετών και με εργαλεία τον αυτοσχεδιασμό, τη ζωγραφική, το παραμύθι, τα παιχνίδια ρόλων και πολλές βιωματικές ασκήσεις προσέγγισαν τα θέματα:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ

Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καλλιακούδη έγραψε τις ψυχολογικές προεκτάσεις στα παραμύθια: Oι συγγνώμες μιας μάγισσας και Τα ευχαριστώ ενός ιππότη (της Ιωάννας Μπαμπέτα, Μεταίχμιο 2019). Είναι ένας μικρός και περιεκτικός οδηγός που απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και υπογραμμίζει την θεραπευτική αξία της συγχώρεσης καθώς και την μεγάλη σημασία που έχει το παιχνίδι για την προσωπικότητα του παιδιού.

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.